SHELTEX® Sikkerhedsfilm
LEVER DU OG DINE MEDARBEJDERE OGSÅ I EVIG ANGST FOR KNUST GLAS OG FLYVENDE GLASSPLINTER?

Sikkerhedsfilm

SHELTEX Sikkerhedsfilm giver dig disse fordele:

 • sikrer dig og dine omgivelser mod knust glas og flyvende glassplinter!
 • Er indbrudstyvens værste fjende!
 • Er en utrolig stærk polyesterfilm!
 • Er helt klar og transparent!
 • er godkendt til glasfacader mod offentlig vej!
 • er testet og certificeret efter EN12600!
 • Er klassificeret som B1B og B2B!
 • Er uundværlig i børnehaver og skoler!
 • fås også som solfilm!
 • Er antiridsebehandlet
 • Sikrer dig optil 10 års garanti mod dårlig vedhæftning, demetallisering og afskalning!

 

 

Når hærdet glas knuses, forårsager det langt større skade end ikke hærdet glas!

Sheltex sikkerhedsfilm som er produceret på nogle af verdens mest moderne anlæg står deres prøve dag og nat, og er testede i det uendelige.
Lufthavne, indkøbscentre, busser, skoler, hospitaler og alle offentlige bygninger, ja kort sagt alt planglas kan sikres med Sheltex® Safety film som er en drøj og pålidelig livredder!

Når det er allermest farligt, er det godt at vide, der findes en sikkerhedszone! 

Omfanget af sikrings- og sikkerhedsfilm gør det muligt at finde en løsning der gør hjemmet og arbejdspladsen et mere sikkert sted at være. Skader fra flyvende glas og skarpe glassplinter kan begrænses betydeligt med den rigtige sikkerhedsfilm.

I hjemmet og på mindre udsatte steder, vil en 4 mil klar sikkerhedsfilm, såfremt den er professionelt installeret, være tilstrækkeligt, ligesom det også rækker der hvor man ønsker at beskytte produktion mod flyvende glassplinter, men hvor risici for sådanne skader betragtes som minimale.

I tættere bebyggede områder, med stor koncentration af bygninger med store glasfacader og forretningsvinduer nødvendiggør faren for terrorisme og simpel vandalisme og indbrud, en større grad af sikkerhed, et naturligt valg vil her være 7,  8, 12 eller 15 mil, disse film er absolut nødvendige i områder hvor faren for eksplosioner er størst, f.eks. ved raffinaderier, gaslagre og andre industrielle områder, ligesom områder der må betragtes som potentielle terroristmål og områder særligt udsatte for naturkatastrofer bør beskyttes særligt.

Sheltex Sikkerhedsfilm omfatter også kombinationsfilm således at de infrarøde varmestråler og de yderst skadelige ultraviolette stråler stort set bortreflekteres, dette giver samtidig en begrænsning af blænding og refleksioner og som følge heraf med et behageligere indeklima og dermed en højnelse af såvel arbejdsglæde som produktivitet!

Kombinationsfilmene omfatter også film velegnede til udstillingsvinduer, med uhindret indkig samtidig med en rimelig nedsættelse af de varme infrarøde stråler, samt næsten 100% afvisning af UV-Stråler, således at falmning af varer, inventar og kunstgenstande minimeres kraftigt. Høj koncentration af UV-Stråler er skadelige for helbredet! Sheltex kombinationsfilm er produceret efter en patenteret proces ”Reactive Deposition”, en unik teknologi der tillader os at tilbyde et unikt produkt til en favorabel pris.

Sheltex Sikkerhedsfilm sikrer et sikkert og attraktivt arbejdsmiljø, med større produktion til følge.