Når vi fra SHELTEX siger solafskærmning, mener vi SOLAFSKÆRMNING!

Solen, en savnet ven, men en streng herre!

Derfor er vi, også her højt mod nord, nødt til at tage vore forholdsregler!
Her hos SHELTEX er vi specialister i solafskærmning, vi deler det op i følgende:

 

Hvilke krav stiller vi til solafskærmning:

1. Varmereduktion
2. Falme – blegningsreduktion
3. Blændingsreduktion
4. Værn mod indkig
5. Uhindret indkig, højtransparens

Hvilke muligheder har vi:

1. Vinduesfilm, Solfilm
2. Solgardiner (Indvendige gardiner)
3. Udvendige Screens (Rullegardiner)
4. Udvendig fast afskærmning (F.eks. Lameller, horisontal eller vertikal)

Hvilke begrænsninger skal vi tilgodese:

1. Glassets beskaffenhed
2. Bygningens stil
3. Krav fra myndigheder
4. Miljømæssige hensyn (Brugeroplevelsen)


Når vi analyserer og kombinerer disse muligheder og begrænsninger, finder vi sammen en løsning som passer dig bedst, derfor Lad os være din partner nå den rigtige løsning skal findes, Med vor store produktviden samt vort højteknologiske måleudstyr sikre vi dig den rigtige type solafskærmning til netop dine ruder!
Alle vore produkter har dokumenterede virkninger, spørg efter datablade! Ligesom vore produkter er testede på verdens førende laboratorier, hvor man har fastsat produkternes egenskaber som solafvisning.

DETTE BØR VÆRE HELT AFGØRENDE FOR DIT VALG AF SOLAFSKÆRMNING!

Udover vor store produktviden om vore egne produkter er vi certificerede 3M montører!

Valg af solafskærmning er ofte helt tilfældig, mange udbydere tilbyder idag at udføre solafskærmning helt uden faglig baggrund! Det er ikke lige meget hvilken type afskærmning du vælger f.eks. på enkeltglas, lavenergiruder, tonede ruder, coatede ruder etc. etc.

Vi er et dansk firma som i 1999 startede et handels og montagefirma med hovedvægt lagt på montage af vinduesfilm. Snart blev vi opmærksomme på, at vinduesfilm er en genial, men ikke altid optimal, løsning, samt at vore kunder havde mange andre opgaver til os derfor fandt vi gode løsninger i såvel solgardiner som udvendig solafskærmning.
Vi indså, at som operatører og brugere af nutidens arbejdspladser, med hovedvægt lagt på elektronisk kommunikation og databehandling, bliver vi følsomme overfor påvirkning fra lys og mørke, varme og kulde, blænding og refleksioner.
Det er klart, at ikke kun digitale arbejdspladser kæmpede med disse problemer, men også skoler, institutioner, butikker, hoteller, restauranter, private hjem etc. etc., lider under solens stråler. Vi lærte, at levnedsmiddel producenter og underleverandører hertil var stillet over for store krav om sikkerhed og miljø, herunder ikke mindst splintsikring af glas og insektværn.

Vi erfarede også, at man heller ikke altid byggeteknisk tog hensyn til disse basale og nødvendige krav til nutidens boliger og arbejdspladser, Dette besluttede vi os for at gøre noget ved!
Vi rådgiver, projekterer, producerer og udfører entrepriser om solafskærmning, mørklægning, temperatur-/solstråleregulering samt splintsikring af glas og insektværn.

Med vor store produktviden samt vor højteknologiske måleudstyr sikre vi dig den rigtige type solafskærmning til netop dine ruder! Vi har siden 1999 monteret mere end 20.000 m2 vinduesfilm

– DET ER INGEN TILFÆLDIGHED!

SHELTEX® solafskærmning, for dig som har en plads i solen!